Workshop Goede Zaken

Op 25 april 2016 organiseert de Gorinchemse Uitdaging voor stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties de Workshop Goede Zaken.

 

Heeft u er wel eens bij stilgestaan, dat u veel te bieden heeft als organisatie? En realiseert u zich, dat bedrijven op zoek zijn naar uw organisatie om invulling te geven aan hun ‘nabuurschap’ of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Wellicht heeft u hier enig zicht op, maar weet u niet hoe u dan in contact komt met die bedrijven en hoe u zich kort en krachtig kunt presenteren. Maar ook vindt u het misschien lastig om een tegenprestatie te bedenken voor die bedrijven. Dan hebben wij een oplossing voor u in de vorm van een workshop, waarin u leert hoe u dit aan kunt pakken. Hieronder leest u er meer over.

 

Wat leert u tijdens de workshop ‘Goede Zaken®’?

Na deze praktische en leerzame workshop heeft u een antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe levert ‘anders denken’ geld op?
  • Hoe kunnen we juist in deze tijden samenwerken met bedrijven?
  • Wat maakt onze organisatie aantrekkelijk voor bedrijven?
  • Wat kunnen we als tegenprestatie vragen aan bedrijven – anders dan geld?

 

Tijdens de workshop komen veel voorbeelden aan bod en is er alle ruimte voor uw vragen. Na afloop heeft u alle gelegenheid om na te praten en contact te leggen met elkaar, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. En dankzij de gratis documentatiemap en naslagwerk kunt u alles nog eens nalezen.

Waar en wanneer is de workshop?

Datum              : maandagavond 25 april 2016

Aanvang           : 19.30 uur

Einde               : 22.00 uur

Locatie             : Rabobank Gorinchem Oost, vlakbij afslag A15/Macdonalds, Einsteinstraat 2.

 

Wat is nog meer van belang? De workshop wordt georganiseerd door Rabobank en de Gorinchemse Uitdaging. Jaarlijks leren meer dan 1.000 kleine en grote stichtingen, verenigingen en instellingen succesvol samenwerken met bedrijven tijdens de workshop Goede Zaken®. Op de website www.goedezaken.eu  vindt u informatie over de workshop. Ook kunt u telefonisch uw vragen stellen aan Marleen van Zwienen, zie contactgegevens hieronder.

 

Hoe kunt u zich inschrijven? Schrijf u snel in, maar in ieder geval vóór 15 april 2016 via een email d.m.v. het contactformulier op deze website. Er is plaats voor 25 deelnemers, maximaal twee per organisatie. Wilt u bij uw inschrijving de volgende zaken vermelden?

– uw naam, functie en organisatie;

– e-mailadres en telefoonnummer van aangemelde perso(o)n(en).

 

We hopen u te ontmoeten op 25 april 2016.

goede zaken

Pin It on Pinterest

Share This