Kenniskaravaan AVG Workshop

Kenniskaravaan AVG Workshop

Met de Kenniskaravaan helpt de Gorinchemse Uitdaging maatschappelijke partijen in Gorinchem vooruit. Vooruit in kennis en vooruit in participatie. Door workshops aan te bieden over actuele thema’s door professionals uit het bedrijfsleven.

Zo zal Fadoua Sahraou (Privacy Counsel bij DPA Privacy B.V.) jullie meenemen door de AVG door middel van een interactieve quiz. Aan de hand van relevante voorbeelden checkt ze wat je al weet over dit onderwerp en waar je nog mee aan de slag moet. Uiteraard neemt ze de tijd om op deze voorbeelden in te gaan en is er ruimte om vragen te stellen.

AVG, die term heb je de laatste maanden vast vaak langs horen komen. Heb jij je helemaal ingelezen en heb je alle persoonsgegevens op orde? Of zie je juist door alle informatie door de bomen het bos niet meer en weet je niet precies wat je nu moet regelen?

De AVG staat voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wet is bedoeld om de privacy van alle Europese burgers te beschermen en om bedrijven duidelijk te maken hoe dat moet gebeuren. De AVG heeft grote gevolgen voor vrijwel elke organisatie. Maar wat betekent de AVG nu voor jou? Wat moet je doen om aan de wet te voldoen?

Wanneer: Op 20 september 2018 van 19.30 tot 21.00

Waar: Rabobank, Einsteinstraat 2, Gorinchem Oost

Aanmelden: door een e-mail naar info@gorinchemseuitdaging.nl

Kosten: gratis voor vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties in Gorinchem

Aantal deelnemers: er zijn 20 plaatsen, maximaal 2 deelnemers per organisatie.

 

Voor meer informatie omtrent de dienstverlening van DPA Privacy B.V, bezoek de website DPA Privacy. Ook kunt u contact opnemen met Dennis Baay (dennis.baay@dpa.nl) of Alexandra Wolff (alexandra.wolff@dpa.nl), accountmanagers DPA Privacy.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This